Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

De algemene voorwaarden van biancasdierenvoeders  zijn van toepassing.

Bianca`s Dierenvoeders is gespecialiseerd in het verkopen van dieren artikelen.

Alle prijzen in de webshop zijn inclusief  B.T.W.

Algemene verkoopsvoorwaarden Bianca`s Dierenvoeders

Elke bestelling betekent aanvaarding van onze voorwaarden door de klant.

biancasdierenvoedres.nl is gerechtigd deze voorwaarden te wijzigen.

Leeftijd:

Om een bestelling te kunnen plaatsen dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Persoonsgegevens:

biancasdierenvoeders.nl is verantwoordelijk voor de verwerking van uw gegevens.
De gegevens die u aan ons doorgeeft worden door ons opgeslagen in een bestand en gebruikt voor interne en geautomatiseerde verwerking in het kader van onze bedrijfsvoering en verantwoord klantenbeheer.
Zoals verwerking van bestellingen en klantenbeheer, alsook voor het toesturen van eigen commerciële aanbiedingen.

Bestellen:

Wanneer u een bestelling via internet aan ons hebt doorgegeven, heeft er een koopovereenkomst plaatsgevonden. Wij behouden ons het recht voor, bestellingen al dan niet zonder opgave van redenen niet uit te voeren, of daaraan voorwaarden te verbinden, zoals het vragen van een vooruitbetaling.
Bestellen kan uitsluitend via de webshopwww. biancasdierenvoeders.nl. De klant kan binnen 24 uur na ontvangst van deze bevestiging de bestelling kosteloos annuleren. Na deze periode is de bestelling definitief.

Leveringen:

Alle bestellingen worden met de grootste zorg behandeld. Indien de door u bestelde producten in voorraad zijn, worden deze binnen 24 uur uitgeleverd na ontvangst van uw betaling. Indien het artikel niet voorradig is zal de klant hiervan op de hoogte worden gebracht per e-mail.

Verzendkosten 6,95, vanaf 100euro worden er geen verzendkosten meer berekend (geld alleen voor Nederland)

Voor Belgie wordt niet gratis verzonden, verzendkosten op aanvraag.

 


bianca`s dierenvoeders biedt 2 manieren om te betalen:

1. Via overschrijving: Als u kiest voor vooruit betalen moet u het geld z.s.m. overmaken op de Rabo bankrekening NL85RABO0141179988 t.n.v. bianca`s dierenvoeders te Hoensbroek met als mededeling uw klantnummer en bestelnummer.
Nadat het geld is ontvangen zal uw bestelling worden geleverd.

2. Via Ideal: 
Ons nederlandse klanten kunnen hiervan gebruik maken, 

Klachten:

Indien u klachten of vragen heeft omtrent door Bianca`s dierenvoeders geleverde goederen of diensten, kunt u een e-mail sturen. Binnen 24 uur krijgt u per e-mail een voorstel ter afhandeling van de klacht.

Retourzendingen:
Klant moet altijd de verzendkosten betalen voor een product te ruilen of retour te zenden, pakketten waar de verzendkosten niet van betaald zijn worden geweigerd

.U heeft het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen. Uiteraard zonder kosten voor u! In deze periode kunt u uw bestelling ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking gratis terugsturen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen:

  • Na de dag waarop het artikel in uw bezit is
  • Bij meerdere artikelen in een bestelling, die afzonderlijk worden geleverd: na de dag waarop u het laatste artikel heeft ontvangen

 

Foto's op de site: kunnen afwijken van de geleverde producten, producten worden constant door fabrikanten verbeterd en kunnen dan afwijken van de foto.

 

Bianca`s Dierenvoeders

Een ruime keuze uit Basic, Premium, Super Premium kwaliteit voor honden en katten in groot en klein verpakkingen. Voor grootverbruikers zoals een Hondenkennel, Dierenpension, Uitlaatservice, Hondenschool, Dierenwinkel etc hanteren wij korting

Facebook

Contactgegevens


06-10745651
bgnbrosius@home.nl